HVA ER RIGA PARKET?

HVA ER RIGA PARKET?

Riga Parket er en produsent av naturlige og økologiske, massive hardtregulv og interiørelementer som gir økonomiske, individuelle og utsøkte løsninger. Riga Parket tar seg av hele gulvproduksjonsprosessen, fra trehogst til gulvmontering og gir dermed en høy kvalitet til en rimelig pris.

Selskapet har produsert og montert tregulv i over 15 år og kombinerer de beste tradisjonene med mulighetene til de nyeste teknologiene.

Vi respekterer våre kunders meninger og preferanser, slik at vår prioritet alltid er å oppfylle kundens krav.

Den harde kjernen i Riga Parket, Aldis Balodis, Martins Eglitis og Janis Glezeris, er erfarne yrkesutøvere som tilbyr den beste løsningen i samsvar med kundens ønsker. Riga Parket har en ledende posisjon innenfor sektoren for edle tregulv i Latvia

Aldis Balodis tar seg av alt det nødvendige for produksjonen, utvikler nye produkter og er engasjert i komplisert prosjektledelse. Aldis er utdannet skogtekniker og MBA. Han har skaffet seg praktisk erfaring med trearbeid både i Latvia og Storbritannia. Han var den som startet produksjonen av hardtregulv og konstruksjonselementer i 1995 som er grunnlaget for Riga Parkets virksomhet i dag.

Martins Eglitis jobber med kunder, han har ansvaret for markedsføring og følger opp selskapet generelt. Martin har studert økonomi og forretningsledelse. Han har bevist sin kompetanse som en dyktig medarbeider innen salg og markedsføring i flere internasjonale selskaper.

Janis Glezeris arbeider med kunder og tar hånd om kvalitetssikring av gulvmonterings- og snekkerprosjekter. Janis er møbelsnekkermester og studerer forretningsledelse. Janis har mange års erfaring i byggeadministrasjon og restaurering.

 

 


 
SIA Riga Parket ir noslēdzis 2016.gada 15. jūlijā līgumu Nr.PAK-LIAA-2016/130
ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu
pasākuma "Starptautiskās konkurētspējas veicināšana" ietvaros,
ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds